Forebyggelsespakker

Forebyggelsespakker


Forebyggelsespakke om bedre brandsikkerhed i danske boliger:


Kun 4% af børnefamilier har en konkret plan, for hvad de skal gøre i tilfælde af ild i hjemmet. Det gode er, at vi kan gøre noget ved det. Det behøver nemlig ikke at koste en formue at tænke bedre brand- og personsikkerhed. Med SikkerhedsAlliancens forebyggelsespakke, der består af tre dele, kan I for få midler sætte øget fokus på brandsikkerheden i Jeres bolig.


DEL 1. Hvordan står det til med brandsikkerheden i DIT hjem”


Et letlæseligt hæfte, der fortæller om antallet af brande i danske boliger, og hvor i boligen brande og dødsbrande opstår. Hæftet omhandler tillige årsagerne til brande, gode råd om hvordan man slukker en brand og om førstehjælp ved brandsårsskader og røgforgiftning. Sidst men ikke mindst får I gode råd om brandsikring og brandforebyggelse.


DEL 2: ” Hvordan laver du et tjek af brandsikkerheden i DIT hjem”


DEL 2 er et tjekskema I kan bruge til at vurdere brandsikkerheden. Når I har gennemgået Jeres bolig, ret da fejl og mangler og I vil få en bedre brandsikkerhed i Jeres hjem.


DEL 3: ” Hvordan laver du en flugtvejs- og indsatsplan til DIT hjem”


Skulle uheldet være ude, og I rammes af brand i Jeres bolig, er det af største vigtighed, at alle handler korrekt. DEL 3 hjælper dig med at lave hjemmets egen beredskabsplan. Så alle ved hvad de skal gøre i tilælde af brand.


Med den rette viden og den rette handling kan I redde liv og værdier.


Kan modtages i:

  • Fysisk udgave
  • PDF udgave til hjemmeside
  • Delkampagner - rettet mod ældre, enlige, teenagere, jul, ukrudtsbrænding m.m.
  • Interaktiv med løbende fornyelse
Copyright © Sikkerhedsalliancen I  Alsvej 89, 2970 Hørsholm

+ 45 31 21 21 56 I kontakt@sikkerhedsalliancen.dk I CVR 36963875